Машински обрађеног производа

Машински обрађеног постао нерђајући челик рударских јама вентил регулатора

С обзиром на челични лимови од нерђајућег један од главних материјала у тој фабрици, па такође нудимо много отвора и барова који је направљен од нерђајућег челични лимови. Неки нерђајућег челика отвора су направљене директно из округле шипке и кривотворио барова, неки се израђују од отковака је нерђајући челик. Материјал : 316Л...

С обзиром на челични лимови од нерђајућег један од главних материјала у тој фабрици, па такође нудимо много отвора и барова који је направљен од нерђајућег челични лимови.

Неки нерђајућег челика отвора су направљене директно из округле шипке и кривотворио барова, неки се израђују од отковака је нерђајући челик.

Материјал : 316Л, 316 304 Л, 304, 1.4432, 1.4462, – 1.4301, 1.4404, 1.4418, Ф51, 2205, итд.

Пречника до 800мм, Дужина до 8 000 мм.

Можемо пружити је машинска обрада услуге за барове и отвора, укључујући резање, грубо Експлозивни део мора уклопи, ЦНЦ Експлозивни део мора уклопи.

Радимо ултразвучни тестингс отвора и барова.


Hot Tags: Машински обрађеног постао нерђајући челик рударских јама вентил регулатора отвора нерђајући челик, нерђајући челик регулаторе, вентил регулатора, ЦНЦ Експлозивни део мора уклопи производе, окренуо делова, плоиицама игле добављачи, произвођачи и фабрика, велепродаја, прилагођен
Сродни производи

Jingjiang Jinlun Mashina ishlab chiqarish MChJ, Ltd