Знање
Дом > Знање > Садржај

Десет противмере за унапређивање способности заварене притисак пловила

((Л ) за аутоматизовано за варење локацију требало дати мало пажње. Јер са становишта тренд, поред великог обима транспорта ограничења, уређај ће довести до заваривања рад унутар фабрике, ће неки бити пребачени на градилисту. Јадни оперативном окружењу спот апарати за заваривање, као што су не користите аутоматско за варење технологију, пловак нивоа казаљка ће ограничити глатко одвијање рад другог.

(2 ) према стварни посао, могућој увођење бројних напредних заваривање опрема, ефикасно користити заваривања процесе, смањите трошкове и побољша ефикасност.

(3 ) да се убрза ЦО: МИГ апликација од притиска пловило за заваривање, много пре него за варење основног посла за промовисање употребе ефикасан, Нискобуџетна ЦО: гас заштићени лук за заваривање.

(4 ) припремних радова за заваривање, као материјал тачност, бевелинг квалитета, поставите да виши захтеви за квалитет. Као што је ЦНЦ резање, бевелинг машинска обрада, аутоматско пеер групе. Па унапред припремних радова за проширење покрића за варење аутоматске технологије да поставимо чврсту подлогу.

(5 ) да активно учествују у нове технологије, нове технологије истраживања и развоја, у средишту притисак посуда за заваривање технологију, заузимају на узвисини.

(6 ) да будем у току нове трендове у материјале за посуда под притиском, и учврсти истраживање Заварљивост.

(7 ) у комбинацији са релевантним истраживачки институти, користећи компјутерске технологије развијен за притисак пловило прерађивачке индустрије, заваривање стручњак система, као што је рачунар-аидед процес процене, компјутер-аидед за варење контроле квалитета, компјутер-аидед припрема за варење технологије.


Пар: Тее производни процес

Следећи: не

Jingjiang Jinlun Mashina ishlab chiqarish MChJ, Ltd

S